Tilbud!

Mexican Cerveza ekstraktsett

kr 398,00 kr 358,20

Tilgjengelighet 1 på lager

Produktnummer: BG_VJB5N Kategori:

Mexican Cerveza ekstraktsett i Muntons Premium-serie.
Innehold: 1,5 kg ekstrakt og 1 pk tørrgjær

 

Mexican Cerveza  er lys, forfriskende lagerøl.

 

Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 4,0%
Bitterhet: 33-47 EBU
Farge: lavere enn 13 EBC
Anbefalt gjæringstemperatur: 18-20°C
Estimert OG* : 1.036 – 1.040
Estimert SG**: 1.008
Humle: ikke oppgitt, inngår i ekstraktet
Gjær: 6 gram tørrgjær***

 

* Estimert OG; oppgitt mål for mengde gjærbart sukker, inkludert tilsatt 1 kg ekstra sukker (se under).
**Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity).
***Muntons foreslår selv å benytte sin Premium Gold gjær isteden for den medfølgende pakken med gjær. Vi i olbrygging.no fører ikke denne gjæren, men benytt gjerne en av våre andre tørrgjær typer, med anbefalt gjæringstemperatur (Pils/Lager: ca 15°C, Ale/hvete: ca 18-21°C)

 

Pakken settet kommer i består av 1 rør/boks med ekstrakt, og hvor humlen er allerede er tilsatt ekstraktet. Under lokket ligger 1 pakke tørrgjær og instruks for bruk. Se også under.

 

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1 kg sukker for å oppnå ønsket alkoholprosent. Det anbefales å benytte Muntons Beerkit Enhancer, evt 1 kg dextrose (druesukker) eller 1 kg vanlig hvitt sukker.

Vekt 1,5 kg
Dimensjoner 15 × 15 × 10 cm
0
    0
    Handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk
    Mexican Cerveza ekstraktsettMexican Cerveza ekstraktsett
    kr 398,00 kr 358,20

    Tilgjengelighet 1 på lager

    Skroll til toppen
    Bragebrygg.no
    Personvernoversikt

    Dette nettstedet bruker infokapsler slik at vi kan gi deg den best mulige brukeropplevelsen. Infokapsler lagres i nettlesren din og utfører funksjoner som å gjenkjenne deg når du returnerer til nettstedet vårt og hjelper oss forstå hvilke deler av nettstedet du finner interessant og nyttig.