Duotight 8mm Ball Lock for CO2

kr 128,00

Produktnummer: BG_8AB1A Kategori: Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Duotight 8mm Ball Lock for CO2 er et høykvalitets tilkoblingssystem designet for å gi en sikker og pålitelig forbindelse mellom dine CO2-flasker og bryggeutstyr. Dette produktet er ideelt for hjemmebryggere som ønsker enkel installasjon, presis CO2-distribusjon og maksimal ytelse. Duotight-teknologien sørger for en tett og lekkasjefri kobling som gir deg full kontroll over CO2-strømmen i bryggesystemet ditt.

Denne ball lock-koblingen passer perfekt til 8mm slanger og er kompatibel med de fleste CO2-regulatorer og bryggetanker. Det robuste designet og den holdbare konstruksjonen sikrer lang levetid, selv ved hyppig bruk. Takket være den brukervennlige utformingen kan du enkelt montere og demontere koblingen uten behov for spesialverktøy, noe som gjør vedlikeholdet raskt og ukomplisert.

Med Duotight 8mm Ball Lock for CO2 kan du være trygg på at din ølproduksjon holder høyeste standard, fra karbonering til servering. Enten du er nybegynner eller en erfaren hjemmebrygger, vil denne ball lock-koblingen være en essensiell del av ditt utstyr. Oppgrader ditt bryggesystem i dag med Duotight 8mm Ball Lock for CO2 og opplev forskjellen i kvalitet og ytelse.

Rød / Grå kobling er for CO2 (inn på fatet)
Gul / Sort kobling er for øl (ut av fatet)

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,3 kg
Dimensjoner 10 × 5 × 5 cm