Duotight 8mm Ball Lock for øl

kr 128,00

Produktnummer: BG_537BL Kategori:

Beskrivelse

Duotight 8mm Ball Lock er en viktig komponent for hjemmebryggere som ønsker pålitelighet og enkelhet i bryggeprosessen. Denne høykvalitets hurtigkoblingen gir en sikker og lekkasjefri forbindelse mellom slangen og utstyret ditt. Montering og demontering går raskt, noe som sparer deg tid og sikrer at ølet ditt alltid holder topp kvalitet. Med Duotight 8mm Ball Lock får du en fleksibel løsning som fungerer like godt for både nybegynnere og erfarne bryggere.

Koblingen er tilgjengelig i to fargekoder for enkel identifikasjon. Rød/Grå kobling er designet for CO2-innføring, slik at du enkelt kan karbonere ølet ditt. Gul/Sort kobling er for tapping av øl ut av fatet. Dette systemet sørger for at du unngår feiltilkoblinger, noe som gir en mer strømlinjeformet og pålitelig bryggeopplevelse.

Duotight 8mm Ball Lock er kompatibel med et bredt spekter av bryggeutstyr og kan brukes til både små og store batcher. Det robuste materialet sikrer lang levetid, selv under krevende forhold. Denne koblingen er en uunnværlig del av et hvert bryggeris oppsett, uansett om du brygger hjemme eller driver en mindre kommersiell virksomhet. For de som er opptatt av å oppnå den beste kvaliteten på sitt hjemmebrygg, er Duotight 8mm Ball Lock et must.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Dimensjoner 10 × 5 × 5 cm