Digitalt Manometer 8mm DuoTight

kr 198,00

Beskrivelse

Digitalt manometer med 8mm tilkobling for DuoTight hurtigkobling fra Kegland er en av de mest kompakte enhetene på markedet. Dette robuste manometeret tilbyr et baklyst display for enkel avlesing, selv under dårlige lysforhold.

Du kan bruke dette manometeret til å måle trykk i PSI, KPA og BAR, med en maksimumsgrense på 6,2 bar (90 psi). Det gir deg presise målinger med en nøyaktighet på +/- 1% ved 20°C. Det brukervennlige designet lar deg enkelt navigere gjennom funksjonene: trykk på den røde knappen for å vise trykkverdien, og hold den gule knappen for å aktivere baklyset. For å bytte måleenhet, trykk gjentatte ganger på den gule knappen. Skjermen slår seg automatisk av etter 15 sekunder for å spare batteri.

Manometeret bruker en CR2032-batteri, inkludert i pakken, som varer over 2 år ved daglig bruk. Vær oppmerksom på at dette manometeret er beregnet for gass og må ikke utsettes for væske. For å beskytte manometeret, bruk alltid en tilbakeslagsventil for å unngå at væske kommer tilbake til regulatoren.

Spesifikasjoner:

  • Nøyaktighet: +/- 1% ved 20°C
  • Batteri: CR2032 (inkludert)
  • Batterilevetid: Over 2 år ved daglig avlesning
  • Størrelse: 27mm x 27mm
  • Tilkoblingsdimensjon: Ø8mm med spor for DuoTight hurtigkobling

Dette manometeret gir deg presis og pålitelig måling, perfekt for både hjemmebrygging og profesjonell bruk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Dimensjoner 12 × 10 × 5 cm